24/7 spoedservice

Bij Glashandel Centrale bent u voorzien van een 24/7 spoedservice. Dit houdt in dat wij u dag en nacht helpen en dit zeven dagen per week doen. Waarom doen wij dit? Uit praktijkervaring hebben wij geleerd dat er veel situaties zijn waarin mensen direct een professionele glaszetter nodig hebben. Het komt geregeld voor dat mensen een voetbal door de ruit hebben gekregen of door een huiselijk ongeluk hun ruit hebben gebroken. Omdat u niet met een gebroken raam kunt blijven zitten mag u ons altijd bellen op 088 444 7621 voor een spoedservice!
 

Herstel inbraakschade

Deze 24/7 spoedservice is ook heel erg handig wanneer er bij u is ingebroken en u last heeft van inbraakschade aan uw ramen. Het is in geen geval veilig om te blijven zitten met een gebroken ruit, omdat dit betekent dat inbrekers vrij spel hebben. Kies daarom voor onze spoedservice en laat één van onze vakmannen naar uw situatie kijken. Wij kunnen uw ruit direct vervangen door een nieuwe en kunnen u hierbij tevens voorzien van het beste advies voor uw ramen. Zo is het aan te raden om het ijzersterke dubbel- of HR++ glas te nemen, om op de beste manier beveiligd te zijn tegen dieven.
 

Kwaliteitsservice

Met Glashandel Centrale bent u altijd voorzien van gedegen kwaliteitsservice. Wij werken alleen samen met deskundige glaszetters, die zich bewezen hebben in hun vak. Op deze manier garanderen wij te allen tijde een snelle, goede en vriendelijke service bij u in de buurt! Neem dus contact op via 088 444 7621 en u heeft in no-time een vakman op de deurmat staan.
 
 

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglasDe beste manier van isolatie voor uw woning is HR++ glas. Dit is isolatieglas dat uw huis perfect isoleert en het geluid van buiten uit uw huiskamer weert. De glashandel plaatst voor u deze dubbelsterke ruiten, die u extra tegen inbrekers beschermen.

Glas-in-lood

Glas in lood Wilt u uw huis extra flair geven? Laat een glaszetter van ons dan eens glas-in-lood bij u plaatsen. Dit type glas staat namelijk bekend om zijn mooie, klassieke uiterlijk. Een glashandel kan u hierbij perfect van dienst zijn!

Dubbel glas

Dubbel glas Wie dubbel glas laat plaatsen kiest voor het milieu én de portemonnee. Door de isolerende werking van deze ramen gaat er namelijk minder warmte verloren, waardoor u bespaart op stookkosten en u het milieu spaart. Kortom: twee vliegen in één klap!