Glas-in-lood

Uw woning krijgt extra flair met glas-in-lood! We kennen dit type glas allemaal van de klassieke, katholieke kerken en oude huizen, maar het wordt nog steeds gemaakt. Onze vakmannen kunnen ook vandaag de dag glas-in-lood in uw kozijnen plaatsen, zodat uw huis een extra sfeervolle uitstraling krijgt. Waar u glas-in-lood doorgaans tegenkomt in klassieke gebouwen en jaren ’30-woningen, kunnen wij deze beglazing werkelijk overal installeren. Dit betekent dat uw nieuwbouwwoning, café of restaurant nu ook voorzien kan worden van glas-in-lood.

Professionele service

U zult het misschien niet zeggen, maar onze glaszetters hebben vandaag de dag nog steeds dagelijks te maken met interessante glas-in-loodopdrachten. Deze opdrachten variëren van glasklussen bij woningen tot glaswerk in de horeca. Als u een opdracht geeft voor het plaatsen van glas-in-lood, legt u het werk dus in handen van professionals die weten waar ze het over hebben. Onze vakmannen zien het plaatsen van glas-in-lood als een kunst en wij geven ze daarin geen ongelijk. De mooie, organische figuren spreken boekdelen op ieder kozijn! Oftewel: hoe kunstig wilt u uw ramen hebben?

Contact opnemen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u weten wat de prijs is voor het plaatsen van unieke glas-in-loodramen? Neem dan gemakkelijk en snel contact op door het contactformulier in te vullen van Glashandel Centrale. Een offerte-aanvraag doen bij Glashandel Centrlae is gratis en volledig vrijblijvend. Wij zorgen ervoor dat u een gedegen offerte op maat ontvangt, zodat u ons voorstel in alle rust kunt bekijken. U kunt ons tevens dag en nacht bereiken via het telefoonnummer 088 444 7621.

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglasDe beste manier van isolatie voor uw woning is HR++ glas. Dit is isolatieglas dat uw huis perfect isoleert en het geluid van buiten uit uw huiskamer weert. De glashandel plaatst voor u deze dubbelsterke ruiten, die u extra tegen inbrekers beschermen.

Glas-in-lood

Glas in lood Wilt u uw huis extra flair geven? Laat een glaszetter van ons dan eens glas-in-lood bij u plaatsen. Dit type glas staat namelijk bekend om zijn mooie, klassieke uiterlijk. Een glashandel kan u hierbij perfect van dienst zijn!

Dubbel glas

Dubbel glas Wie dubbel glas laat plaatsen kiest voor het milieu én de portemonnee. Door de isolerende werking van deze ramen gaat er namelijk minder warmte verloren, waardoor u bespaart op stookkosten en u het milieu spaart. Kortom: twee vliegen in één klap!