Glasplaten

Ieder huis heeft uiteraard ramen nodig, maar u bepaalt zelf welk soort ramen u in uw kozijnen wenst te plaatsen. Glashandel Centrale heeft diverse soorten glasplaten in het assortiment. Zo kunt u gaan voor isolatieglas, om uw woning beter te isoleren en te besparen op stookkosten. Wij leveren voor u dubbel glas, maar ook HR++ isolatieglas. Deze laatste glassoort maakt net als dubbel glas gebruik van twee glasplaten, maar heeft tussen de glasplaten een flinterdunne metaal-‘coating’, waardoor de warmtestraling in uw huis extra teruggedrongen wordt. Kiezen voor isolatieglas betekent minder stookkosten en het sparen van het milieu.
 

Speciaal glas

Daarnaast kunnen wij u voorzien van glasplaten voor glazen deuren. Dit type deur zien we steeds vaker voorkomen, omdat het licht en ruimte creëert en zorgt voor een vlotte, moderne uitstraling van de woning. Gaat u liever voor klassiek? Maak dan gebruik van onze service met betrekking tot glas-in-lood. Onze specialisten maken namelijk het mooiste glas-in-lood op maat voor u. Dit is niet iets wat slechts in het verleden werd gemaakt, want ook vandaag de dag kunt u het mooiste glas-in-lood bestellen voor uw woning, café of restaurant.
 

Glasplaten bestellen

Wilt u glasplaten laten leveren bij u thuis? Maak dan gebruik van onze snelle service. Wanneer u het contactformulier invult op deze website doet u automatisch een offerte-aanvraag. Dit is gratis en geheel vrijblijvend. Wij zorgen ervoor dat u een offerte op maat van ons ontvangt, zodat u direct geholpen kunt worden. Lees het voorstel in alle gemak door en maak gebruik van de kwaliteitsservice van Glashandel Centrale!
 
 

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglasDe beste manier van isolatie voor uw woning is HR++ glas. Dit is isolatieglas dat uw huis perfect isoleert en het geluid van buiten uit uw huiskamer weert. De glashandel plaatst voor u deze dubbelsterke ruiten, die u extra tegen inbrekers beschermen.

Glas-in-lood

Glas in lood Wilt u uw huis extra flair geven? Laat een glaszetter van ons dan eens glas-in-lood bij u plaatsen. Dit type glas staat namelijk bekend om zijn mooie, klassieke uiterlijk. Een glashandel kan u hierbij perfect van dienst zijn!

Dubbel glas

Dubbel glas Wie dubbel glas laat plaatsen kiest voor het milieu én de portemonnee. Door de isolerende werking van deze ramen gaat er namelijk minder warmte verloren, waardoor u bespaart op stookkosten en u het milieu spaart. Kortom: twee vliegen in één klap!