Glazen deuren

U ziet het steeds vaker: glazen deuren. Het is dé stijltip voor veel huizen, want glazen deuren zorgen niet alleen voor een moderne uitstraling, maar bieden uw huis ook iets functioneels. U creëert namelijk ruimte en licht door gebruik te maken van deuren van glas. Het zorgt daarnaast voor een unieke sfeer in uw woning. Er zijn meerdere soorten glas waaruit u kunt kiezen, zoals getint glas en mat glas. En wat dacht u van glazen deuren met unieke figuren? Er is dan ook veel keuze in de wereld van de glazen deuren. Wilt u eens wat anders? Kies dan voor glazen deuren!
 

Soorten glazen deuren

We kennen drie typen glazen deuren: doordraaiende deuren, aanslagdeuren en douchedeuren. Bij het eerste type glazen deuren kunt u de deur naar twee kanten openen. U kunt ze plaatsen in iedere willekeurige muuropening en hiervoor is geen kozijn nodig. U heeft wel een kozijn nodig voor de glazen deuren met één draairichting: de aanslagdeuren. Deze deuren zijn bijvoorbeeld perfect te gebruiken als vervanging voor uw huidige deuren, omdat daar vaak al een kozijn bij geplaatst is. Het laatste type is de douchedeur, die u naar twee kanten kunt openen en waarvoor u geen kozijn nodig heeft.
 

Glazen deuren aanvragen

Denkt u erover na om glazen deuren te bestellen? Of wilt u een advies van één van onze professionals? Neem dan contact op met Glashanden Centrale door het contactformulier op deze website in te vullen. U doet op deze manier een gratis en volledig vrijblijvende offerte-aanvraag. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag zo snel mogelijk wordt verwerkt en dat u in no-time een offerte op maat van ons ontvangt. Zo weet u direct waar u aan toe bent!
 
 

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglasDe beste manier van isolatie voor uw woning is HR++ glas. Dit is isolatieglas dat uw huis perfect isoleert en het geluid van buiten uit uw huiskamer weert. De glashandel plaatst voor u deze dubbelsterke ruiten, die u extra tegen inbrekers beschermen.

Glas-in-lood

Glas in lood Wilt u uw huis extra flair geven? Laat een glaszetter van ons dan eens glas-in-lood bij u plaatsen. Dit type glas staat namelijk bekend om zijn mooie, klassieke uiterlijk. Een glashandel kan u hierbij perfect van dienst zijn!

Dubbel glas

Dubbel glas Wie dubbel glas laat plaatsen kiest voor het milieu én de portemonnee. Door de isolerende werking van deze ramen gaat er namelijk minder warmte verloren, waardoor u bespaart op stookkosten en u het milieu spaart. Kortom: twee vliegen in één klap!