Glashandel Haarlem
 

Glashandel Centrale in Haarlem? Dat is 24 uur per dag en 7 dagen per week de beste kwaliteitsservice door een professionele glaszetter bij u in de buurt. Neem direct contact op via 088 444 7621. Wij staan u graag te woord.

Glashandel Haarlem

Een gebroken ruit is een storm in een glas water met Glashandel Centrale in Haarlem! Wij helpen u namelijk 24 uur per dag en zeven dagen per week aan een ervaren glaszetter bij u in de buurt! Of het nou gaat om het plaatsen van HR++ glas, isolatieglas of glas-in-lood: bij ons vindt u altijd een professionele glashandel!

U kunt ons bellen op het telefoonnummer 088 444 7621, maar u mag ook een gratis en vrijblijvende offerte-aanvraag doen door het contactformulier voor onze glashandel in te vullen. U ontvangt dan een offerte op maat van een professionele glashandel, zodat u het voorstel in alle rust op papier kunt bekijken!
 

Veelzijdige glashandel

Glashandel Centrale is een veelzijdige glashandel, die u te allen tijde kan helpen bij uw glaswerk in Haarlem. Iedere bij ons aangesloten glaszetter heeft jarenlange ervaring en weet alle klussen tot een fantastisch eindresultaat te brengen. U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden van de glashandel, zoals het herstellen van uw ramen na vervelende inbraakschade, of voor het plaatsen of vervangen van ruiten. Wij staan altijd voor u klaar met een vakkundige glaszetter in Haarlem!
 

Ruim assortiment

Wanneer u nieuw glas wenst heeft u bij ons de keuze uit een ruim assortiment. Een glaszetter van ons kan u om te beginnen helpen aan sterk isolerend dubbelglas, waarmee u bespaart op stookkosten. Een ander type is HR++ glas, dat niet alleen isolerend is, maar ook nog eens geluiden van buitenaf weert. Daarnaast leveren wij het mooie en klassieke glas-in-lood, dat we op een professionele manier in uw kozijnen installeren. Eén ding is in ieder geval zeker: een glaszetter van Glashandel Centrale maakt van uw beglazing een waar kunstwerk!
 

24 uurservice: 088 444 7621

Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn werken bij zeven dagen per week met een 24 uursservice, wat inhoudt dat er altijd een glaszetter voor u klaar staat! Belt u naar 088 444 7621 om direct één van onze medewerkers aan de lijn te krijgen. Een offerte-aanvraag voor een glashandel in Haarlem doen kan ook door het contactformulier in te vullen. Wij bekijken uw aanvraag en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk een gepast offerte op maat van een glashandel ontvangt.
 

24/7 glasservice

HR++ IsolatieglasBij Glashandel Centrale in Haarlem geniet u een 24/7 glasservice. Heel handig wanneer er een voetbal door uw ruit is geschopt of wanneer u te maken heeft met inbraakschade aan uw ramen. Bel ons op 088 444 7621 en wij sturen direct een gedegen glaszetter uw richting uit.

HR++ isolatieglas

HR++ Isolatieglas De beste beglazing die u zich kunt wensen is HR++ isolatieglas, dat niet alleen een isolerende werking heeft, maar ook geluidswerend is. Met dit glas heeft u dus geen last meer van geluiden van buitenaf. Laat u informeren over de mogelijkheden.

Dubbel glas

Dubbel glasDubbel glas is een goede uitvinding, omdat het de warmte in uw huis beter vasthoudt. Hierdoor bespaart u dus flink op stookkosten, waarmee u zowel aan uw portemonnee als het milieu denkt. Dubbel glas beschermt u bovendien goed tegen inbrekers.