HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglas is glas met een hoog rendement. Het is isolatieglas met net dat kleine beetje extra! Net als ander isolatieglas is het opgebouwd uit twee glasplaten met een spouw ertussen. Het grote verschil ten opzichte van het reguliere dubbelglas is dat er bij HR++ isolatieglas in de binnenruit een flinterdunne metaal-‘coating’ is aangebracht. Hierdoor wordt de warmtestraling in uw huis teruggekaatst als het wil ontsnappen. Het grote voordeel aan deze coating is dat de warmte hierdoor beter binnen blijft.
 

Energie besparen

Doordat de warmte beter binnen blijft verliest u minder veel warmte. Hierdoor zult u minder extra energie nodig hebben om de temperatuur in uw kamer op orde te houden. Dit betekent dat u dus extra kunt besparen op stookkosten, waardoor u minder energiekosten hebt per maand. Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee, maar ook voor het behoud van ons milieu. Minder veel stookkosten betekent immers een lagere uitstoot van CO2. Met HR++ isolatieglas kiest u dus voor de toekomst!
 

Meer informatie

Onze specialisten van Glashandel Centrale zitten bij u in de buurt klaar om HR++ isolatieglas te installeren in uw kozijnen. Ze zijn hierin gespecialiseerd en voeren dergelijke klussen dagelijks uit. U bent dus verzekerd van kwaliteitsservice, waardoor u in no-time de gewenste ruiten in uw woning heeft. Vraag op deze website gemakkelijk en snel een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag netjes wordt verwerkt en dat u een offerte op maat ontvangt. Deze is geheel gratis en vrijblijvend, zodat u in alle rust het voorstel kunt bekijken.
 
 

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglasDe beste manier van isolatie voor uw woning is HR++ glas. Dit is isolatieglas dat uw huis perfect isoleert en het geluid van buiten uit uw huiskamer weert. De glashandel plaatst voor u deze dubbelsterke ruiten, die u extra tegen inbrekers beschermen.

Glas-in-lood

Glas in lood Wilt u uw huis extra flair geven? Laat een glaszetter van ons dan eens glas-in-lood bij u plaatsen. Dit type glas staat namelijk bekend om zijn mooie, klassieke uiterlijk. Een glashandel kan u hierbij perfect van dienst zijn!

Dubbel glas

Dubbel glas Wie dubbel glas laat plaatsen kiest voor het milieu én de portemonnee. Door de isolerende werking van deze ramen gaat er namelijk minder warmte verloren, waardoor u bespaart op stookkosten en u het milieu spaart. Kortom: twee vliegen in één klap!