Gratis glas offerte ontvangen

Glashandel Centrale is er voor al uw glaszaken. Wij kunnen u helpen met verschillende zaken, zoals het plaatsen van isolatieglas, decoratieglas, glazen deuren en de levering van glazen platen. Ons assortiment aan glas is groot en u kunt hier perfect van meegenieten. Wilt u minder veel stookkosten hebben, dan kiest u voor isolatieglas, zoals dubbel glas of HR++ isolatieglas. Bij het decoreren van uw woning is het bovendien leuk om gebruik te maken van glas-in-lood. Dit wordt nog steeds gemaakt en onze vakmannen staan voor u klaar om u hierbij van dienst te zijn. Uw huis krijgt daarnaast een modern uiterlijk met glazen deuren, iets waarbij wij u ook kunnen helpen.
 

Informeren en adviseren

Naast het plaatsen van glaswerk kunnen de medewerkers van Glashandel Centrale u ook perfect informeren over het glas. Twijfelt u er dus over of iets goed zal staan in uw woning of wilt u weten hoeveel u kunt besparen op stookkosten met isolatieglas? Ook dan kunt u ons benaderen, zodat wij u snel kunnen helpen. Wij staan bovendien garant voor een snelle service, wat erg handig is als er per ongeluk een voetbal door uw ruit is geschopt. Met onze 24/7 spoedservice kunnen wij u direct van dienst zijn. Bel ons op 088 444 7621.
 

Aanvragen offerte

Voor al uw vragen kunt u daarnaast ook een offerte-aanvraag doen. Dit is gratis en volledig vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Start gratis offerteaanvraag

U doet een aanvraag door het contactformulier in te vullen en helder aan te geven wat uw vraag of opdracht is. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag snel wordt verwerkt en dat u een offerte op maat van ons ontvangt. U kunt nu thuis in alle rust de offerte bekijken!
 
 

HR++ isolatieglas

HR++ isolatieglasDe beste manier van isolatie voor uw woning is HR++ glas. Dit is isolatieglas dat uw huis perfect isoleert en het geluid van buiten uit uw huiskamer weert. De glashandel plaatst voor u deze dubbelsterke ruiten, die u extra tegen inbrekers beschermen.

Glas-in-lood

Glas in lood Wilt u uw huis extra flair geven? Laat een glaszetter van ons dan eens glas-in-lood bij u plaatsen. Dit type glas staat namelijk bekend om zijn mooie, klassieke uiterlijk. Een glashandel kan u hierbij perfect van dienst zijn!

Dubbel glas

Dubbel glas Wie dubbel glas laat plaatsen kiest voor het milieu én de portemonnee. Door de isolerende werking van deze ramen gaat er namelijk minder warmte verloren, waardoor u bespaart op stookkosten en u het milieu spaart. Kortom: twee vliegen in één klap!